Hur man fixar gratis kaffe på Pressbyrån.

Det finns många viktiga saker i världen som man bör veta, därför ska jag nu ge er en liten del av all viktig information som finns. Dagens tips är för att hjälpa er få gratis kaffe på Pressbyrån.
Jag menar, vem vill betala för sitt kaffe.

Jobba där.

Det må vara det tråkigaste sättet, men det är även det mest effektiva. Att jobba på Pressbyrån leder automatiskt till gratis kaffe, vare sig man vill det eller inte... du har helt enkelt inget val i frågan.

Ha sex med killen/tjejen i kassan.

Inte lika lätt att utföra då de flesta som jobbar på pressbyrån är ungefär lika attraktiva som utspottat grovsnus, men det gäller att kämpa för sitt kaffe. Du får dessutom hoppas på att den personen du hade sex med står i kassan, antingen det eller så får du helt enkelt ha sex med alla som jobbar där.
Som sagt, man måste kämpa för sitt kaffe.

Låtsas att du redan har betalat.

Detta är väldigt osäkert, men om du åker fast så kan du skylla på tillfällig sinnesförvirring, eller låtsas att du är en förrymd patient på ett mentalsjukhus. Låtsas vara ett marsvin, eller varför inte en blomma, så säljer din bluff ännu bättre.

Råna stället.

Detta är effektivt, spännande och jävligt roligt.
Dessutom så är det coolt som fan att springa in i ett rum fullt med folk, med laddad bössa och skjuta i taket medans man skriker "DOWN ON THE GROWND WITH YOUR HANDS ON YOUR HEADS!!!!!"


Resultat kan variera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0